Detajet e hyrjes


Rregjistrim

Shërbimi i njoftimeve me SMS Alert nga Alpha Bank është mënyra më moderne për menaxhimin e limitit të kartave tuaja. Njoftimi me anë të SMS Alert nga Alpha Bank ju jep shumë mundësi. Ju mund:

 • Regjistroheni në Shërbimin e njoftimeve me anë të SMS për të marrë njoftim për transaksionet tuaja me kartë në kohë reale.
 • Ju do të njoftoheni në kohë reale, përmes SMS, çdo herë që bëni një transaksion me kartën tuaj, në çdo tregtar, gjithashtu për tërheqjet pranë bankomatëve të Alpha Bank ose jashtë vendit.
 • Niveli më i lartë i mbrojtjes kundër mashtrimit.
 • Kontroll më i mirë të balancës dhe aktivitetit të kartës suaj.
 • Mbani një arkiv elektronik të SMS-ve tuaja për një periudhë prej 2 muajsh.
 • Modifikoni me lehtësi preferencat e kartave tuaja:
  • Shtoni një kartë të re,
  • Ç'rregjistroni një kartë ekzistuese,
  • Ndryshoni të dhënat tuaja të kontaktit.
Rregjistrohuni tani
Përmes shërbimit të njoftimit Alpha SMS, ju do të njoftoheni në kohë reale përmes mesazheve elektronike për çdo transaksion të kryer me kartën tuaj në çdo tregtar, për tërheqje në bankomate të Alpha Bank Albania, ose bankomate të tjera brenda dhe jashtë vendit. Tarifa mujore e këtij shërbimi është 100 Lekë / 1 Euro për çdo kartë krediti të regjistuar në këtë shërbim dhe 100 Lekë / 1 Euro për çdo llogari të lidhur me këtë sherbim*.
 
* çdo kartë debiti e regjistruar në platformë, automatikisht ju regjistron në shërbimin “Alpha SMS”, i cili ju mundëson njoftimin me SMS për çdo lëvizje (debitore dhe kreditore) të kryer në llogarinë e lidhur me kartën e regjistruar si dhe balancën përkatëse pas çdo lëvizjeje.
 
 

Copyright 2023 Alpha Bank | All Rights Reserved.